Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Wie zijn wij?

HFL Consultants N.V. logoHFL Consultants N.V. is een advieskantoor gericht op met name financiële dienstverlening inzake belastingrecht en ondernemingsrecht op Curaçao, St. Maarten, Aruba en de BES-eilanden. De onderneming is actief vanaf juni 2001.

De dienstverlening wordt voornamelijk verricht voor andere advieskantoren die onze adviezen en diensten onder eigen naam aan haar cliënten verstrekt, maar ook aan instellingen. Daarnaast verricht HFL Consultants N.V. ook dienstverlening onder eigen naam.

HFL Consultants N.V. staat bekend om het gebruik van technisch hoogwaardige hulpmiddelen, waardoor efficient en effectief gewerkt kan worden. Deze software wordt speciaal voor onze organisatie vervaardigd, zoals onze wettekstendatabase, een aangifteprogramma voor de winstbelasting, CMS, alsook kleine applicaties.

Door onze diepgaande kennis van het Nederlands Antilliaanse en Arubaanse belastingrecht, gecombineerd met onze kennis op het gebied van het jaarrekeningrecht, ondernemersrecht, arbeidsrecht en wetgeving op het gebied van compliance (naleving van wet- en regelgeving voor bijvoorbeeld trustkantoren) kunnen wij een goede toegevoegde waarde zijn voor bijvoorbeeld lokale administratiekantoren of trustkantoren. Daar waar hun kennis ophoudt, beginnen wij veelal pas met advisering. Dit betekent dat HFL Consultants N.V. niet voor de voeten van het betreffende kantoor gaat lopen.

HFL Consultants N.V. vind het persoonlijk contact met de klant belangrijk. Daarom wordt altijd eerst een geheel vrijblijvend gesprek of correspondentie gevoerd.

U bevindt zich hier: Home Vrijwaring Over HFL Consultants N.V. Wie zijn wij?